Matematica 2017 - 2018 Consolidare - Aritmetica, Algebra, Geometrie - Clasa A V-A - Caiet de lucru - Semestrul II

Matematica 2017 - 2018 Consolidare - Aritmetica, Algebra, Geometrie - Clasa A V-A - Caiet de lucru - Semestrul II
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 168
Format: 20x26
Categoria: Clasa a V-a
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cea mai populară și mai longevivă colecție de matematică din România, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezintă de mai bine de două decenii suportul numărul 1 de învățare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învățământul preuniversitar, atât pentru activități matematice standard, de consolidare și aprofundare, cât și pentru activități de ameliorare și dezvoltare, în conformitate cu programele școlare aprobate în 2017.

Seriile actuale  ale  acestei colecții, sugestiv redenumită NOUA MATE 2000+, oferă o gamă diversă de exerciții și probleme, sugestii metodice de predare și învățare diferențiată, precum și posibilitatea de a elabora planuri de predare-învățare-evaluare în funcție de nevoile reale ale elevilor.

Prezentată sub forma unui CAIET DE LUCRU modern, lucrarea de față se constituie ca un veritabil ghid dedicat activităților de CONSOLIDARE ȘI APROFUNDARE a învățării, prin exersarea unui număr mai mare și mai divers de exerciții și probleme și  abordarea unor conținuturi suplimentare. Un ghid util în primul rând elevilor și în egală măsură profesorilor și părinților.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.085 sec