LIMBA SI LITERATURA ROMANA 2017 - CONSOLIDARE - MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE - CLASA A III-A - Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II

LIMBA SI LITERATURA ROMANA 2017 - CONSOLIDARE - MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE - CLASA A III-A - Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II
ISBN: 978-973-47-2500-7
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 168
Format: 20x26
Categoria: Clasa a III-a
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Limba și literatura română. Clasa a III-a este elaborată conform programei în vigoare aprobate de M. E. N. prin O. M. nr. 5003/02. 12. 2014. Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte progresive de dificultate, iar secțiunile destinate completării portofoliilor elevului și profesorului sunt marcate ca atare.

Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II) conține, exerciții, teste de evaluare inițială, stadială și finală, fiind util astfel atât în activitățile de învățare standard (în conformitate cu cerințele programei școlare), cât și în pregătirea suplimentară a elevilor prin planuri individualizate de învățare.

Bogatul material iconografic și secțiunile speciale de învățare prin joc și careuri nu numai că ușurează procesul învățării, dar îl fac și mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competență a învățării, ce poate fi semnat de profesor și se înmânează elevului la sfârșitul anului școlar.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.088 sec